6u30

De verpleegkundigen die 's morgens voor jou zullen zorgen, komen aan. De verpleegkundige die ’s nachts voor jou heeft gezorgd, vertelt hen hoe het vannacht met jou en de andere kindjes is geweest.

7u15

Mama of papa kan vanaf nu het ontbijt in de keuken komen halen. Als je alleen bent, zal de verpleegkundige je ontbijt naar de kamer brengen.

8u45

De dokters gaan bij elk kind langs en de verpleegkundigen zullen alle kinderen verzorgen en helpen wassen. Ook de medicijnen worden nu gegeven.

9u30

Als je gewassen bent, mag je naar de speelhoek om te spelen of te knutselen.

Soms kan het zijn dat je in je kamer moet blijven omdat je de andere kinderen ziek kan maken of omdat je koorts hebt. Maar dan zal er speelgoed naar je kamer worden gebracht zodat jij ook kan spelen.

Om 11u30 wordt het middageten naar je kamer gebracht. Hierna is er tijd om even te rusten.

12u45

Er komen andere verpleegkundigen die tot ’s avonds voor jou zullen zorgen. De verpleegkundigen die ’s morgens voor jou hebben gezorgd, vertellen hen hoe het met jou en de andere kindjes is geweest.

14u00

Vanaf nu mag er bezoek komen.

De verpleegkundige komt bij je langs. Als je medicijnen nodig hebt, zal ze die meebrengen.

17u30

Het avondeten wordt naar je kamer gebracht.

19u00

De lichten in de gang gaan uit en het bezoek gaat naar huis zodat jij wat kan rusten.

Mama en papa mogen bij je blijven.

20u00

De verpleegkundige komt nog eens kijken hoe het met je gaat. Als je nog medicijnen nodig hebt, zal ze die meebrengen.

Daarna komt de verpleegkundige die ’s nachts voor jou zal zorgen naar de kinderafdeling. De verpleegkundigen die tot ’s avonds voor jou hebben gezorgd, vertellen haar hoe het met jou en de andere kindjes gaat.